Sesuai untuk baby

Boleh share tak wet tissue dan diapers yg sesuai utk newborn

1 Balas

Tips yang saya dapat masa first pregnancy dulu, try and error start daripada yang murah. So saya beli Petpet. Alhamdulillah sekarang anak dah 2y masih setia dengan Petpet. Sesuai untuk anak saya. Pernah cuba Drypers, Offspring tak okay untuk anak saya. Walaupun baru pakai untuk 1 jam. So far yang okay untuk anak saya Petpet & Applecrumby. Wet tissue cari yang alcohol/fragrance free. Tapi kalau taknak beli pun takpe. Better lap/basuh dengan air setiap kali baby berak/kencing.

2mo ago

Tq