Breast Pump

Mummies boleh suggest breast pum auto brand yang terbaik.. Setakat ni guna manual.. Pam 5 minit dah sakit tangan ?susu pun tak sampai 4oz

12 Balas

Skrg byk brand yg bagus like spectra, cimilre, youha. I suggest u beli dekat kedai sebab boleh try dulu before beli. Shoppee, lazada mmg murah tp sekali dah dpt tak serasi mcm mana? Bila kat kedai seller boleh advice suitable dgn u punya needs, rupa puting, etc. Nak yg medium or heavy duty.