Breast Pump Brand & Type

Hi mummies, breast pump brand apa yg baik? Dan apa type, manual or wireless yg sesuai utk new mother ya? Apa difference ya?

2 Balas

ikut sesuai mana u rasa. personally, sye ade electric pump, bgi sye agak leceh, sebab kena duduk dkt plug pump. and xboleh buat kerja lain masa pump tu. boleh try beli rechargeable or handsfree ikut keperluan u mcm mana, working mom ke housewife ke. nak mudah ke. mcm sye nk try beli yg handsfree punya lps ni, sng, msuk je dlm bra and boleh buat kerja lain masa pump. and mudah jugak guna kalau dkt luar.

1y ago

ok, thanks for the info ya!❤️😊

untuk new mommy boleh cuba yg soft suction dulu