breast pump auto

hello mommies minta suggest breast pump auto yg mampu milik ada tak? yg mommies prna guna dan bagus?

11 Balas

saya pakai pam dari 'pump on the go'. boleh try dulu kt kedai dia sebelum beli. saya lebih selesa mcm tu sbb first time nak pakai..dia siap ukur terus saiz nipples.. better try dlu saiz corong dia, insert dia, sedutan dia tu.. kalau pergi kedai pump on the go tu, awk boleh try semua pam yg dijual. so far saya selesa dengan pam tu, x sakit & selesa.. sy pakai pam 'sunny' nama dia.. all the best awak..

awak join group fb breastpump (prelove&new). nak try sewa pon boleh. sy pon ada beli prelove dr group sana. sy cari ikot bajet sy,😁

beli tiktok dlm rm 60 lebih .. . sdp guna breast xsakit level 1 da kuat. type je handsfree breast pump

So far saya pakai malish. Pernah rosak sbb susu tumpah atas motor pump tp malish ganti yg baru 🥰

boleh cuba sewabaranganbaby kalau nak cuba sebelum beli.boleh beli preloved dkt carousel pun

Cuba try tengok shoppee ada jual pump dekat momohouse anggaran rm30+ tengok review mcm ok

sy guna jenama momo house sis..sangat ok & mesra poket below 50 dah boleh dapat..

Bg saya semua bgus tp akhirnyaaa saya memilih untuk derect bf ..