Breast Pump

Hai, boleh suggest handsfree breast pump brand apa yg ok dan harga berpatutan..sebelum ni guna manual, susah nak bergerak dan nak buat kerja

3 Balas

kalau nak yg bajet beli yg murah je. Real Bubee Breast Pump dalam rm30 lebih dkt shoppee.. okay sangat. tapi dia electric pump. kena cucuk power bank.

sye guna moozi s18. silent x bulky soft suction. tau2 penuh je nnti. part pon xbyk. nk pakai dkt luar pon xde mslh sbb kecik n silent.

Bearmom luxe advance rm349 xsakit tau-ii penuh jea.. Bunyi xkuat lnsg. Org pon xkn perasan kita tgh pump