37w6d

hai sis.. hari ni sya kena serah diri kat hospital sungai buloh.. ada tak sape yg pengalaman bersalin paksa kat hospital sungai buloh? barang2 nak kena bawa terus atau lepas masuk wad baru suruh suami amik brg dalam kete ? maaf, ni anak pertama sya.. sya tak pengalaman... ?

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Jgn bawa lg..hosp sungai buluh belum tentu ada katil. Nnt takde tmpat letak brg. Awk bawa pampers baby, pad n panties je cukup...nnt dh bersalin husband bawakkan barang lain.

3y ago

ok sis... tq ye sis🥰

Sis bersalin normal ke? Berapa ya total kos sis kena kt hosp sg buloh tu? Sy check website dia xjumpa pula kos2 wad n treatment bersalin semua tu. Jumpa yg fpp je.