Maltofer chewable

Hi mummies! Boleh kongsi tak cara makan maltofer yang betul. Saya makan maltofer sebelum ni hb makin drop. Saya sblum ni makan selepas makan nasi. And saya makan bersama folic acid dan ultrogestan.

1 Balas

Jarakkan 2 jam sebelum atau 2 jam selepas makan. Nak optimum result, makan pada waktu yang sama. Contoh hari ni awak makan maltofer jam 8am. Then continue makan jam 8am sampai lah bersalin. Set alarm untuk alert.

1w ago

Boleh. Yang tak boleh, calcium pill