Cara makan ubat Maltofer

Hai semua. Nak tanya, saya baru tukar ubat dari obimin kepada Maltofer. Boleh tahu cara yang betul makan ubat maltofer? Takut HB makin drop je. #23week #firstbaby #ingintahu #bantusharing

2 Balas

Doc suggestkan sehari bape biji ? 1st try kunyah ubt tu dgn air sunquick tanpa gula . Bole mkn pagi sebelum breakfast atau mlm sebelum tidur ☺️

maltofer seelok nya setgh jam sblm mkn atau 2 jam slps mkn , maltofer yg penting kena mkn masa pert kosong .