Maltofer

Kalau makan maltofer perlu tak makan folic acid lagi? sebab kandungan maltofer ni sikit cuma 0.35mg je

6 Balas

sy tnye doc folic acid nk kne makan lg x doc ckp dlm maltofer dah ade folic acid...sy dpt maltofer mse da 28week...sblm nye mmg makan folic acid...bile doc bg maltofer sy consume maltofer je dgn calcium n neurogain pb

sape yg bg sis consume maltofer ni?sblum consume apa2 supplement n vitamin better consult dgn doc n nurse dlu..ikut je spt yg diarahkan 😊

In my case, yes saya perlu makan asid folik walaupun makan maltofer. But for confirmation, better check with doctor or pharmacist dulu 😉

tak perlu, nurse saya kata dalam maltofer tu dah ada semua

maltofer ni kena makan 3biji sekali . bukan sebiji

Sy ada tanya boleh dimakan brsama acid folic