Maltofer... Makan maltofer

Ada siapa kat sni makan maltofer? Kalau dah makan maltofer, perlu teruskan lagi tak ye makan folic acid 5mg yg klinik bagi? #seriusnanya #ingintahu

8 Balas

Kalau makan maltofer fol tu takyah makan folic acid pun takpe Saya punya maltofer yang takde folic acid so saya masih makan folic acid lagi...

Saya makan maltofer dari anak first alhamdulillah serasi dgn sy..yg nim second bby pon sy stay amek maltofer sbb xleh go dgn ubat klinik

Kalau sy , doktor nasihatkan makan maltofer dgn vit c . Vit c boleh minta pada misi

Maltofer ade 2 jenis.. klu beli maltofer fol dh tk perlu mkn ubat lain..

awak dh buka buku pink? tak perlu. sebab dlm maltofer dh ada asid folid juga.

4mo ago

Belum buka.. Next appointment bulan 1

saya mkn maltofer fol kt situ mmng dah ada acid folic sekali

Sy mkn 2 biji maltofer n misi ckp xperlu dh mkn folic acid .

4mo ago

Brpa weeks dah sis?

mkn maltofer ats nasihat misi ke?

4mo ago

Kalau sy,sy mkn maltofer,tpi nurse stay suruh ambik acid folid yg 5mg