sunat baby girl

Hi mummies.. Blh share x pgalaman baby girl kena sunat..berapa bulan sesuai d sunat? n penjagaan tu mcm mne.. Bby dah 2 bulan lebih.baby yg kena sunat mummynye pulak yg nervous..hehe

17 Balas

Anak first sy terlambat pergi sbb x sure klinik mane buat..umor 1 tahun lebih br pergi. Pergi klinik cakap kt doktor anak x sunat lg.. Doktor kate ade je budak nk dekat 2 tahun br sunat.. tp melalak sikit la sbb dah tau sakit...