Anak mula main air liur/ menyembur ada kaitan dengan rambut gugur ?

Mummies betul ke kalau baby 4 bulan dh pandai menyembur air liur rambut mak2 akan gugur ? saya mengalami nya sekarang. sebelum ni kalau sikat rambut gugur dalam 2-3 helai je, sekarang nohhh rokiahhh penuh sikit dengan rambut gugur 😂😅

12 Balas

rambut gugur sbb perubahan hormon menurun..bb main air liur pd usia 3/4 bln sbb air liur semakin bertambah n bb blm pandai kawal

3mo ago

& menyembur tu tunjuk dia pandai kawal lidah, perkembangan kemahiran berkomunikasi