TAK BOLEH ANGKAT SUPPORT KEPALA

Hi mummies, baby saya sekarang dah 2 bulan 23 hari tapi saya perasaan dia masih belum boleh angkat (support) kepala dia. Kalau dukung berdiri still saya kena support leher dia. Normal ke ? Umur berapa baru baby boleh angkat kepala ? Ade tak anak mummies yang macam baby saya ? Thank you #ingintahu #pleasehelp #firstmom #seriusnanya #firstbaby

14 Balas

teruskan tummy time.. nanti masuk 3bulan inshaAllah dia dh pandai angkat kepala tu.. anak sy pon dlm bulan ke 3 baru betol2 pandai.. masuk bulan ke 4 dh pndai meniarap sendiri..