TAK BOLEH ANGKAT SUPPORT KEPALA

Hi mummies, baby saya sekarang dah 2 bulan 23 hari tapi saya perasaan dia masih belum boleh angkat (support) kepala dia. Kalau dukung berdiri still saya kena support leher dia. Normal ke ? Umur berapa baru baby boleh angkat kepala ? Ade tak anak mummies yang macam baby saya ? Thank you #ingintahu #pleasehelp #firstmom #seriusnanya #firstbaby

14 Balas

baru start tummy time. sebab mase sebulan ke dua bulan tu baby banyak keluar masuk hospital

Normal sis, bykkn tummy time je, in sha Allah mmbantu kuatkan badan baby ❤️

anak sye nk msuk 4 bln bru kuat.. x payah nk support kepala ble dukung tu.

kerap buat tummy time tak?