Spotting lps buang air besar

Hi mummies. ade tak yg mcm sy, lps BAB mesti ade kuar spotting, kdg tu mcm darah, then brownnish. tp bile tak BAB , xde kuar spotting pun. bnde ni jd mase sy sembelit teran teruk first time hari tu. berterusan pulak tiap kali BAB, tp xde teran pun., . next week baru nk jumpe doc KK. now dah 13w. ade yg pernah kene sbb uri ke bawah. btol ke? hmm..

3 Balas

spotting daripada faraj ke daripada lubang punggung?

2y ago

spotting tu kuar dari faraj sis. sbb sy slalu tekan2 bersih kan kt faraj tu dgn pantyliner.