Kantung ad tp baby dh xde cme ad darah beku dlm rahim..

Assalamualaikum mummy semua..nk tnya ni..Sy dh scan bru ni..hnya nmpk kantung n xde bby x tau masa mn sy keguguran sbb hnya kuar spotting brown xde kuar darah ketul pun tp rahim kembang n ad darah beku dlm rahim..cpe ada pengalaman blh share x npe jd cm tu..🥺🥺😔😔

2 Balas

mgkin kantung kosong saya prnh alami.. 13wk.. last² drh mengalir xhnti lpas tu dr bgi pluang tggu 2 mggu lgi, drh beku kluar pla kluar last skli saya d hntr ke pkar utk cuci rahim sbb janin btul² xda kantung saja... second bby sdih juga.. tp time tu sya xthu saya mngndung sbb xda tnda dan sya bkrja msa tu angkat² brg.. sedih juga sbb lma bru ada isi kedua.. semua sis baik² jak..

5mo ago

Myb Sama mcm Sy jg la tu spttnya dh 12w..tp 1st scan spttnya dh masuk 7w tp scan Bru 5w..2nd scan spttnya dh 9w dr scan 1st tp bila scan Bru 7w..3rd scan hnya nmpk kantung tp bby xde n dlm rahim ad darah beku..tp Sy xde la kuar darah ad kuar pun sikit pastu ad spotting je memanjang Pai skrg..ni nk tunggu minggu dpn tgk cmne..kuar darah sndri o X..LPs tu Bru nk g hospital cek

Dah brpe weeks?.. klau awl lgi mybe mmg dr awal dh xmenjadi,sbb sis ckp scan cuma nmpk kntung kn..sy first pregnancy kuar spotting brown jgk, cume situasi sy bby ada, cume jntung stop..sis mgkin chemical pregnancy @ blighted ovum..Dr xde ckp pape ke?

5mo ago

B4 mmg scan ad bby time tu Bru nk masuk 5 week n doc bthu kandungan ok..cme X nmpk heartbeat lg..doc bg ubat kuatkan rahim..tu yg scan lg sbb sbb spotting non stop n last scan tu yg bthu kantung kosong n ad darah beku dlm rahim Sy X tau masa mn sy keguguran sbb xde keluar darah ketul pun just spotting brown je