Baby.. Malam je meragam

Hi mummies. Ada tak yang berpengalaman baby baru lahir 20hari start meragam time malam sampai ke subuh.. nak cakap tak cukup susu, susu dah kasi sampai terjeluak..minyak telon dah sapu semua, pasang ayat2 quran. Still menangis. Dukung pjuk2 lena sekejap pastu terjga balik. Siang okay jee tidur lena, kejut minum susu pun ok je lpstu sambung tidur balik 😔

16 Balas

baby saya pun macam ni. siang okay. malam je menangis, lambat tido. sebelum ni okay je. dia dah masuk fasa lain kot. Ade fasa dia akan okay je, Ade fasa dia perlukan perhatian. kita enjoy jelahh walaupun berhuhuu