Adakah anda masih lagi muat memakai pakaian sebelum kahwin anda sekarang?
Voice your Opinion
Ya, masih lagi muat (komen saiz di bawah)
Tak muat lagi dah

2495 respon

105 Balas

ya muat . sebelum mengandung berat mata memandang, berat lagi bahu memikul 🤭 . sekarang xhbis pantang 100 hari lagi , pakai bju masa bersalin anak ptama tp risau berat makin bertambah menuju ke asal sebelum mengandung ☺️☺️

tak muat dh😂😂😂😂bhahaha...dlu sblm kwen n preggy berat 45 ke 47kg je sush nk naik berat nye..size baju pn byk s.. skrng berat 56.. bju dh xL dh..hehehe😜😂😂😆😆😆😂😂😂😂✌ #TAPSupermoms

berat mase bujang same mcm berat tgh mengandung 7bln.. mmg mse mengandung,baju waktu bujang tu lh yg bnyk berjasa 😅

Badan muat saiz M , tapi tak suka pakai baju senteng sebab saya tinggi orangnya . So pilih baju saiz L dengan xL .

terlebih muat sbb sblom kwin sy gemok...berat 84kg... skrg dh brsalin ank sorg brat sy turun tggal 64kg

Berat saya x pernah bertambah lebih sekilo sejak 10 thn hingga kini 🤭 still 42kg size S or M

tgok pada material..jenis cotton ske amik m,jenis loose ske amik s.. berat still 50/55

Lps kahein maintain g.. Tp abis jer bersalin ank 1st..naik mendadak.. S p L🤣🤣

even dh 6m pn sy masih boleh pakai jubah cut A saiz S .. dlm keadaan sy mmbulat nii

b4 kawin xs, lepas kawin s. tk lari bnyak oun even pregnant 😭 #TAPxKISSmineral