Adakah anda masih lagi muat memakai pakaian sebelum kahwin anda sekarang?
Voice your Opinion
Ya, masih lagi muat (komen saiz di bawah)
Tak muat lagi dah

2495 respon

105 Balas

muat lagi haha takyah beli baju dah, sebab memang suka beli size besar2.

lebih pada muat😭 S tp lg suka pkai M sbb tangan n kaki jd senteng

memang pakai baju besar even tak besar sampai dah membesar 🤣 haha

sblum mngndung muat lg skrng prut buncit dh x muat TAPXTanamera

bdan mmg x pernah naik.. klau naik pun sbb tngh membawak

9 tahun kahwin anak 4 masih pakai saiz saiz S or saiz 36

berat semakin turun😅lagi ringan dri sbelum kawin🤣

beli bju dlu3.. size xl bju tum.body size L😁😁..

masih muat dri dulu n skrg pn masih saiz sama M,,

S msh. Kadang2 kena M juga sbb cutting kena loose.