Berat bdn turun

Msa mgandung 5 week berat bdn 61.2kg ari tu checkup 9week berat trun plk jd 59.4kg..normal ka awl2 pregnt sis cuma xlalu mkn ja? mual n loya stiap hari tapi xda plk muntah2

18 Balas

Sama la mcm sy. Sy pun 9 weeks. Loya dan mual setiap hari, tp x muntah. Takde selera mkn.

Sama sis. Sy pom awal2 haritu berat turun. Ni dh masuk 3rd trimester baru naik

Sye pun mcm tu juga turun 2kg dari berat asal..sbb mula² tu tkde selera makan

Sama.. berat buka buku pink 69kg. Skg dh overdue berat 72kg😅

Normal lah tuu . Nti dh 4-5 bln time tu lah dia tber naik

Saya pun berat turun.tak selera makan.

Yang penting baby sihat

Asalkan baby ok hehehe