Berat bdn trun

Hai nk tnya knapa stiap bulan berat bdn sy kerap trun ya smpai nurse pon pelik..tp hb sy ok gdm pon xsangkut ...sy prgnt bru 5 bulan lbh

1 Balas

Berat baby okay tak sist? Mcm sya pun mcm tu juga asyik trun je tp mkn bnyak.. tapi bila cek berat baby sesuai dgn pembesaran rasa lega.. so sya positive sja, berat trun sb ap yg sya mkn smua lari dgn baby hihi.. asalkan baby sihat berat okay kira alhadulilah dahh tu..