Baby tak berak ):

Hi, mothers! Baby sy umur 5 bulan 22 hari and fully direct breastfeed. Dia dah tak berak 2 minggu but pergi hospital katanya tak urgent sebab tak ada tanda tanda sembelit or usus tersumbat. Doctor suruh tunggu after dia makan 15/3 and if tak berak juga baru balik ke hospital. Mummies ada pengalaman macam ni? Risau even kentut and kencing semua okay ):

1 Balas

selagi dia masih kentut tu should be ok 🤗 try sapu minyak kat perut dia www.wasap.my/60129876070/tummygize