Baby 5 bulan

Hi mommies, normal ke untuk baby 5 bulan fully bf tak berak seminggu lebih? Tapi kerap kentut and burp macam biasa tiap kali lepas menyusu. Kencing banyak, sehari dalam 6-7 kali tukar pampers. Perut pun tak keras and tak kembung. Cuma risau je la, kadang tu sampai tertunggu tunggu bila laa budak ni nak berak sebab rasa macam lama betul tak berak 😂 #1stimemom #bantusharing #firstbaby #mommybuntu

1 Balas

normal sis. max 14 hari asalkan anak aktif, kerap kentut dan tak meragam. boleh buat urutan ILU & senaman kayuh basikal.