Kalau keluar berjalan, mana satu lebih memudahkan?

Morning semua, selamat pagi 💖 Antara dua ni kan, kalaulah diberi pilihan untuk bawa keluar berjalan ke shopping mall ke taman ke kan... Mana satu yang korang akan pilih dari segi memudahkan korang?🤔 Komen sikit jawapan & alasan korang jom!

Kalau keluar berjalan, mana satu lebih memudahkan?
30 Balas

mcm sy dlu anak kuarantin dari lahir hngga umo setahun sbb lahir prem .maka ms nk bwk dia kluar pn dh umo setahun sy guna bby carrier senang dkung dia duk diam .skrng xde dh guna baby carrier sbb xlarat nk dkung😂😂✌️dia dh berat..hehe

Dua dua best. Tp skrg prefer carrier sbb baby x nak duduk dalam stroller since dia dah pandai bangun meniarap. 😊

Baby carrier ♥️ Mateen masi ringan kot. Masih ble angkat 🤭 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Saya lebih suka carrier... Sbb baby Saya aktif.. Lgpun carrier sng nk bwk...

stroller kalau kjp to standby jg baby carrier

Stroller #TAPsupermoms #TAPactiveusers

baby carrier 😍

tgk tempat..🥰

baby carrier