Mana satu lebih rela korang pilih...

Morning semua, selamat hujung minggu😘 Sekejap je dah hujung minggu terakhir bulan jun kan😌 Kalaulah harini diberi pilihan dari encik abang korang dua dari bawah ni, Mana satu yang korang akan pilih ya?😆 Susah ke senang nak pilih🤭

Mana satu lebih rela korang pilih...
217 Balas

Dh bnyk kali post ni lalu... geram je dgn coklat ni. 😆 Hari ni tengah BSP test pulak tu. Sabar... sabar hingga jam 8pm. Aku makan coklat sedap kat dlm peti sejuk tu 🤣🤤🤤🤤🍫

Bunga! Boleh hias rumah letak dalam vase. Coklat2, cake ni tak berapa minat sebab manis. Boleh makan sikit jeee

Semesti nye la coklat🤭 tp klu kena bg bunga je terima dgn hati ikhlas 🤭 sbb dua² berkenan d hati❤️

opkoslaa..100 jenis coklatt🥰🥰..Bunga akn layu.. coklat dpt dmakan ramai2 😂😂

To the person yg tak pandai nak jaga bunga like me, i prefer 100 jenis coklat 😊

coklat pelissss tapi sejak 🤰🏻 babyboy haritu , suka sangat tengok bunga 🤣

fikir ada gdm ni, nk bunga lah 😂 Mandi bunga sebulan lh nampaknya 🤣

Susah ni. Sebab saya suka 2² haha. Saya prefer 100 jenis coklat la 🤣

kalau blh nk dua2..tp klu suh plih satu shj .sy plih coklat..🤣🤣

coklat, bila stress mkn coklat.. mcm mne mak tak gemuk.. hermmm