Bila waktu yang sesuai dan bila anda lakukan?

Hi morning pengguna TAP semua🌈 Jom kongsikan bila waktu yang sesuai sebenarnya untuk lakukan UPT test ya?🤔 Bila mommies semua buat ya UPT test ni? Komen di bawah jom untuk bantu yang lain🥰

Bila waktu yang sesuai dan bila anda lakukan?
166 Balas

Dulu sy buat pagi jam 9. Dan masa tu dah 10 hari selepas hari yg sepatutnya stop period

seminggu sblum period.. dua kali test sbb husb xcaye jugak 2line, terus p klinik 😆

sy ngam2 tarikh period..dsbbkn pagi xperiod,petang sy test.alhamdulillah terang 2line

2 mggu.. 4 mggu.. 6 mggu dan 8 mggu suka test byk kli walaupon jwpan dah positif haha

Nak dekat sebulan baru perasan dan check upt.. skli tgk positive happy sgt

klu period tak teratur mcm mana nak check ya??

hari2 buat test negative. sampai hari ke 10 lewat baru naik 2line

sehari. #28Dec2020 #IbuRA #23Left #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

blom wktu period , tp dah cek . sbb tak sdp hati . cek2 dah 4weeks 🤣

4y ago

sma la..sy cek sblm wktu period sbb ank asyik meragam..org kata klau ank meragam tnda nk ada adik jd sy cek yes sah ada adik baru 😂

Anak sulung delay 2 minggu Anak kedua seminggu sebelum period