sakit punggung

Morning korg. Just nak share. Kenapa eh bila mengandung ni start dri 5 mnggu aritu sakit sngat punggung belah kiri ni. Sakit dia x leh bawak bincang kot ? bila nak tunduk ke atau duduk terlalu lama mula la rse sakit. Bawak smpai ke belakang peha sakitnya. Kadang tu pernah sakit sngat smpai jalan pun x betul da. Kadang mood swing je sbb bnda ni. Nak wat pape sume serba xkena. Smpai 8 mnggu ni sakit tu still ade. Any tips mcm mne nak overcome sakit punggung ni? Ade spe2 yg mcm sye tak?

2 Balas

Sy pulak sakit punggung belah kanan. Tak tahu laa sebab apa. Macam terkehel. Agaknya sy tersalah landing kaki bila nak pijak lantai, macam tergelincir. Tu sakit je kot. Seksa woo sakit 😅

4y ago

Tapi normal bila ada rasa sakit2 time pregnant. Kalau betul sakit sangat, kena try tanya dgn doc laa agaknya 😅

Pernah accident terhentak atau bersalin sblum ni? Mcm sy sakit sbb pernah accident dlu...jatuh punggung dlu smpai pinggang teralih 😬 smpai skrg rase sakit....

4y ago

Takde sis