sakit punggung

Morning korg. Just nak share. Kenapa eh bila mengandung ni start dri 5 mnggu aritu sakit sngat punggung belah kiri ni. Sakit dia x leh bawak bincang kot ? bila nak tunduk ke atau duduk terlalu lama mula la rse sakit. Bawak smpai ke belakang peha sakitnya. Kadang tu pernah sakit sngat smpai jalan pun x betul da. Kadang mood swing je sbb bnda ni. Nak wat pape sume serba xkena. Smpai 8 mnggu ni sakit tu still ade. Any tips mcm mne nak overcome sakit punggung ni? Ade spe2 yg mcm sye tak?

2 Balas

Pernah accident terhentak atau bersalin sblum ni? Mcm sy sakit sbb pernah accident dlu...jatuh punggung dlu smpai pinggang teralih 😬 smpai skrg rase sakit....

4y ago

Takde sis