sakit punggung bila pijak sebelah kiri

sy pregnnt 19week.. start mnggu ni punggung sy hngga ke kaki akn rasa sakit bila pijak .. tp sebelah kiri jee .. kdg2 tu jln smpai dengkot time kaki kiri pijak .. nk tunduk nk bkk seluar ke ap semua sakit hmm knpa yaa mcm mna nk buat ni.. sbb sy dh xthn mkin lme mkin sakit pulak.. .. #bantusharing #pleasehelp #seriusnanya #advicepls

1 Balas

Maybe sebab peranakan duduk dibawah dan tekan urat saraf kte, jadi makin besar baby nanti akan makin sakit. Saya pn lalui masalah sama, lepas tu ada minta bidan urut urat, make sure urut urat bukan usik perut kte.