Nak Tanya..

Morning. Hai. Saya Atiqah, Saya Hamil 8 Minggu Scan X Nmpk Lg. Normal Ke. Cyst Pn Sye Ade. Skrg Ni Sye Hamil 8 Minggu 2 Hari. Sye Ade SLE Lupus Nephritis. Skrg ni bru lepas jumpa pakar. Doktor pakar scan ia bgthu skrg ni Seketul daging 12 minggu ke atas bru nampak..

Nak Tanya..
31 Balas

sy dulu ada cyst. dr ckp jgn bimbang sbb cyst akan bg hormon dkt bby. lama2 nti dia akan hilang.

5y ago

Ooh ye ke sis. Doktor pernah ckp bila kandungan membesar cyst akn hilang.

sy scan masa 10week, dah ada nmpak bentuk bayi, jantung pon ada bunyi.

saya pn ade cyst mase mula2 scan dgn doc .. kantung dh nampk cume janin kecik lagi

4y ago

sama mcm sy., first kndungan gugur, yg kedua tiba2 ad cyst.. nti cyst tu hilang x sis?

Norml . sy scan 10 week nmpk kntg,13 weeks scan blk dh nmpk baby jelas jelas . comel je

4y ago

Sebab saya sekarang masuk 9 minggu. Semalam saya scan cuma nampak janin saja... heartbeat belum ada... Saya mengandung twin babies... so risau sangat...

hi sis..sya dh 21 weeks..sya pn ada SLE lupus Nep juga..insha allah xde pape..

4y ago

alhamdulillah amin ❤

Xpe cyst bgus utk baby...dia akn produce hormon kt bby

Saya 8 mnggu dah nmpk. Tkpe tunggu bg 13 mnggu msti nmpk

5y ago

Sama-sama sis.. 😊

Maaf sye nk brtanya.. Dlm gambar scan tu nmpk ke cyst?

5y ago

X pasti sis. Sye tau2 ade cyst masa scan kandungan tahun lepas. Scan tu doktor kata ade cyst.. Sye keguguran kandungan yang pertama..

sy 11minggu bru nmpk janin n dngr heartbeat sis

4y ago

ohh ..

normal sis..sebab dctr cakap masih baru lagi..

4y ago

Ooh. Ok sis.