Due date 11/8/2023,27/7/2023 doctor suruh admin hospital beranak awal..

Due date 11/8/2023,27/7/2023 doctor suruh admin hospital beranak awal..sbb ada gdm..

10 Balas

Sy 4.8 ad gdm on diet xdaplk doc suru serah diri .. ada tanda nk brsalin trus kehsptl ja Tp kandungan sblm ni gdm jgk tp bsp x brp nk cntik suru plk serah diri ... tp xsempat msok ubat sy bnykn bejln alhmdulillah ad tanda lendir n kur darah mlm tu jgk bsalin hrp2 yg ni pon cmtu la amin...

11mo ago

bersalin normal ke sis?

yeke? due date saya 12/8/2023 beza sehari je dengan awak. risau juga kene branak awal. First born, jadi nervous lain mcm sikit. Semoga dipermudahkan ya awak

Okay, Dr suruh follow la. Sy pun gdm in diet. So far Dr suruh ikut due date Incase ada ada masalah baru bersalin awal

boleh tau tak puan gdm on diet atau ada diberikan ubat makan/insulin? sy pun ada gdm. due 12.08

11mo ago

di beri makan ubat metformin,separuh 2 kali sehari.

saya pon 11/8 tapi 19 ni kene warded dah sebab baby kecik dari minggu , kene induce

11mo ago

sy pon due 11/8 . tp Dr tk ckp ap ii pon suroh serah diri utk bersalin awal . cume nye sy kerap hb low to jee

Sy due 6/8 tapi kena admin awal 24/7 ini sebab czer kali ke3 dan btl sekali 🥰

saya gdm diet control .. doc suruh tunggu sampai due .. tapi xboleh lebih la

I 15/8 gdm on diet, risau jugak kene beranak awal nanti hmm

awal ny .. bukan selalu nya 2minggu awal dari tarikh bsalin ke ..

saya 7.8 due 24.7 ni serah diri kes gdm juga