Bersalin before due date

Hi mommy2..ada yg sama due date tak? 18/11

21 Balas

sy 10/11..xde tanda apa lg.. cuma 3,4 hri ni kdg mai rasa memulas perut nk buang air besar tp bila g tandas xde pula dk kentut je..ulang alik tandas je.. esok tu ok plk.. lusa jd plk.. pastu ok plk.. ntah lahh.. hrp dpermudahkan bsalin nti.. anak first pramatang terus rasa kontraksi bsalin.. anak kedua ni confius

2y ago

tanda ke tu? sbb ada yg kata normal.. trasa nk branak cepat je skrg ni.. haha.. excited cmpur x larat dh tambah anak first bru stahun lebih

19/11 tengah alami sakit² jugak ni. nak angkat dri baring pun sakit.. celah kangkang sakit.. belakang sakit.. nak tidur lagi susah nak crik posisi.. last lambat tidur.. asal nk kencing je cek spender risau kekadang.. btw ni pregnant 2nd baby jarak 7 tahun dgn abg nya.. berdebar uii🤭

sama due dengan saya tapi saya kena serah diri 10/11 kena induce kalau bopeh tknk lah doakan baby saya kluar sebelum saya kena induce ye🤍

saya pun due 18/11...tapi dah rasa x larat nak jalan...sakit bawah perut Dan ari2...nak drive pun Tak larat

Due sepatutnya 17/11 tapi kene bersalin awal 2 minggu sebab GDM on ubat. 3/11 kene serah diri dekat wad.

due 24/11 , moga moga keluar 25/11 . bole sama tarikh bday dengan mak nya walaupun bulan tak sama 🤣

due saya pun 18/11 tapi 28 ni kena bersalin dh. doakan saya dipermudahkan bersalin 🫶🏼

20/11.. belum bersalin lagi.. tapi anak 1st dulu bersalin awal 2 minggu..

16/11 🙋🙋36week Tiba ada darah tinggi pulak..DH Gdm on diet..👈

sy due 18/11. tkde sakit pape, risau pulak tak mcm org lain 😓