Hi ada tak sama date due dgn saya 11/11/2023

Dah prepare barang2 keperluan ka utk bersalin nanti? ##ingintahu #bantusharing

11 Balas

sy due 8/11 alhamdulillah semua barang dah complete, ingt nak tunggu 30 week nt baru cuci baju baby dan packing beg hospital.. kot ada nak tambah² brg lagi boleh basuh skali.. lg pun x ada tempat nak letak, kne cari drawer la nmpk nya.. 😅 skrg ni brg semua kumpul dalam box dulu..

9mo ago

anak pertama 🥰

sama sis 11/11/2023..saya tak beli ape lagi sis, baru on list barang2 yg perlu dibeli . rasa mcm dah lambat , tp plan beli masuk 7bulan . hehe sbb baru tahu gender . bestnya baca yg lain da lengkap beli smuanya

7mo ago

Aamin

saya 12/11/23 hehe . belum beli lgi brg baby mcm baju sbb taktau gender 🤐. doc blum bgtau n scan lg . sy dah 25 weeks . 15/8 ad check up,, hope scan la gender nanti 😅

Saya 13/11… dah settle beli smua barang. Tp sedia untuk masuk luggage or cuci pakaian baby blum lagi. Nnt 32w baru cuci and prepare masuk bag 🤣

9mo ago

Haha xdpt nak cuci awal. Sbab 32w baru naik flight balik kampung , pantang kat kampung🤣 baju baby smua dah pos ke sabah haritu.

hai .. sy awl prepare barang baby dari kandungan 4bulan lg... due sy 15.11.2023 sy beli barang baby slow" tk mampu nk beli sekali ..

saya 10/11 sis..tengah basuh2 sikit2 😅..sje setel awal semntara tengah larat lgi ni..even skrg pon dah mengahh 😆😆

9mo ago

Betul tu mummy, kena settle awal. Sekarang pun dah mengah nak membuatnya. Nnt dah sarat lagi taklarat😭

saya 26weeks,baru je bsuh..nurse dah sruh prepare awl² brg utk ke hospital..haha..incase tkt jd ape²

7mo ago

iya lh takut nnti X sempat nk siap Kan tu²😂

sama la sis 11/11 , sy baru start beli sikit2 eheee sbb dh tahu gender.

aduh Kita sama lh tarikh lahir Kan baby😂

sy 12/11

7mo ago

menghitung hari ja