Pantang Larang Semasa Hamil

Hi momy2. Ada ke pantang larang yang kita tak boleh buat sepanjang hamil ni? Contoh: tak boleh tido terlentang sangat ke? Sy kerap juga sakit perut bila ttdo macam tu. Lately pun kerap minum latte and perut rasa macam tak okay sangat. Ada ke perkara yg kita tak boleh buat and perlu hindarkan? Kesannya pula apa? Thank you

5 Balas

Banyakkan search google sis. Time pregnant tak boleh tidur telentang, tinggi risiko untuk baby meninggal dalam perut & ada complication lain pada baby