Baby Gerak Sakit

Hi momy smua, sy da msuk 30wek, bby sy grk kuat sgt n sgt sakit.. Ni sec baby, y fst bby sy tk rsa bby grk sakit mcm skrg.. Is it normal, ada tk momy y rsa mcm sy..

11 Balas

Sy prengnnt 33w 3d..... Mmg ank no2 ni aktif... Gerk nya kuat.... Nk pusing ke... Tendng ke kuat... Tgh mlm mula bgun lapr kdg mkn nsi lauk telur gan air sedp2 br bole tido tp esok mula la sakit prut nk berk.. Tu biasa.. Tp memulas tu mcm nk bernak..