Normal ke kalau baby rsa kurang gerak sebab sya bru 19 minggu smlm rsa grk baby ptg nie tk da rsa

2 Balas

Awak dah rasa dia tendang2 kew? Sy baru blk dr klinik bby 18 weeks Doc tny “awk ada rasa geli2 x” hahaha Sy xrasa pun sgt bby gerak 😂

11mo ago

Yaa lhh syaa pn daa mslh Hb low juga setiap kli prgi klinik hb pn tk naik2 awak cm2 dhh tukar ubat tpi masih smaa juga skrg misi suruh mkn hti dan kacang kuda dan jambu batu

normal

11mo ago

tuh lhh misi dkt klinik suruh pergi hospital