gerakan bby macam mana

bole bg sy imagine tk mcm mna rsa bby . sy ank first tktau rsa cmna . sy nk msuk 19 minggu dh

5 Balas

Kalau dlm 19w dia mula macam rasa bubble letup letup gitu. Gerakan dia halusss sangat kadang susah nak detect. Dah 24w camtu nanti boleh rasa makin kuat dia tolak perut. Kadang boleh nampak ternaik sikit kesan tolak. Sabar yaa nanti tahu la camne tu 😁

2y ago

sy blum rsa ap2 . tny nurse klau berdenyut tu dia ke . then dia ckp tk . dia akn rsa mcm angin dia ckp . tp sy msih blum rsa ap2 😩

Sy sama ngn awak dah nak 19w, sy dpt rasa dia ada tolakkan lembut je, kita je dpt rasa and instinct rasa tu mmg gerakan baby🥰🥰🥰

2y ago

trima kseh . nnti sy bole la cam dia gerak cmna

saya pun sama macam sis, dah nak masuk 19 w jugak. tp masih clueless rasa baby bergerak dalam perut mcm mana 😆

2y ago

aah betul. sy due bulan 9 insyaAllah 🤗

Mula mula rasa macam denyutan, kadang kadang tendang halus