pampers

hi momy , jenama pampers apa bagus utk bby newborn ?

26 Balas

PETPET.. Mula2 beli pack yg paling kecik ja sbb tkot x sesuai tp alhamdulillah smpai skrg setia dgn petpet ja.. Habis 2 bungkus besar jgk la guna saiz NB punya then baru tukar S.. 🤗

anak sy sesuai mamypoko. sampai skrg guna mamypoko . wlaupun mahal sikit xpela asal anak selesa . pernah cuba tukar drypers dgn petpet. xsesuai dgn dia.

Try dulu mana2 brand 1 peket. Kalau baby puan ok blh la teruskan brand tu. Nk suggest pun kena tgk sensitiviti kulit baby puan.

Sy prefer genki. Genki saiz s mmg sesuai utk newborn.. Lembut n kemas..

Ikut kulit baby. Kalau yg nak tahan lama tu pakai la mamy poko.

Petpet. Tapi jangan beli banyak. Sebab dia kejap je membesar

Ikut kulit bayi sis.. Tp klu saya, prefer Drypers Newborn..

Pet Pet ,Huggies atauuu Drypers ,.bagi sy lh 🤗

Huggies newborn..sis buli dpt sampel mlalui on9