Jenama pampers utk newborn

Nk tnye, jenama pampers ape yg sesuai utk newborn?

15 Balas

Mamypoko.. Ikt pglmn sya, newborn kuat berak, like sehari perlu tukar 8-10 kli diaper.. Jadi kena pastikan diaper tu moisture lock and good absorbent.. Rajin apply nappy cream yang bagus mcm buds jg sis

Drypers. X prnh ada mslah ruam for my baby. Skrg sy tukar huggies. Sbb trpengaruh dgn design summer comel dia.... Huggies pun ok. Tp klu lmbt tukar, hbs merah. Ruam xdelah.

saya newborn pakai drypers wee wee dry.. lepas sebulan dah besar sikit pakai drypers classic.. drypers classic pakai dari anak pertama mmg ok sgt..

sy prefer pet pet sbb murah.. awal2 mmg bby kerap tukar diaper.. so pkai yg mur2 je as long as bonbon baby x sensitif😊

Macam saya, lepas bersalin saya guna newborn huggies dry dan drypers #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Semua ok mommy. Tapi saya pengguna huggies 🤗 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

sy dr dulu drypers , keluar mamypoko atau huggies 😍

saya beli drypers & huggies

Petpet2,genki,drypers

Saya guna Drypers