BabyJanuary

Hi mommies, nak tanya jenama pampers apa yang bagus untuk newborn?

10 Balas

Semua pun bgus pamper ikut poket n keserasian so better beli travel pack dlu utk kegunaan hospital klau ok bru suruh suami beli pamper brand tu https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️

semua ok. ikutla klau mampu beli la yg mahal sikit bg yg kurang mampu ambil yg biasa2 je. bg sy semua pampers sama je. baby bru lahir ni sehari sekurang kurangnya 7-10 pampers nk kena pakai. kena kerap tukar sbb takut naik ruam pulak.

Bg sy applecrumby paling jimat & bagus untuk kulit baby.. beli yg bundle lg murah dari brand drypers taw.. 😅 ank sy kulit sensetif, pakai applecrumby baru okay n paling best xbocor even kencing bnyk.. try n erorr dlu..

sama jugak taktahu nak beli mana 😭 1st baby due January. last saya fikir pakai dulu semua sample yang dapat lepastu baru decide hahaha tapi takut kalut pulak bila dah habis nanti

Sy baru nk cuba applecrumby. Sy n husband jenis skin sensitive.. takut plk anak ikut jgk.. so mmg sy pilih diapers yg mesra alam sikit

Kena try and error mummy. So far sy baca review yg bagus mumypoko extra dry.

selalunya drypers je mudah.. tp kalau bajet lebih boleh je beli brand lain

Huggies gold , apple crumby, hoppi , off spring ,

Saya suka Offspring, MamyPoko, Apple Crumby.