Vaksin ibu mengandung

Hi momss,,ada sudah ambil vaksin ke,,vaksin kandungann 15minggu tak apapa ke terhadap baby,

3 Balas

Yang dpt vaksin tak sampai 10 minggu pun ramai kt sini puan. Dan ikutkan guideline 12 minggu ke atas dh boleh sgt vaksin. Should be tk ada masalah. Tp penerimaan badan tu lain ikut orang lah. Saya first dose 16 minggu masa bulan 7, 2nd dose masa 21 minggu. Skrg dh 31 minggu. Baby okay tkde masalah so far. Aktif pun aktif 😊

Selepas bersalin baru amik vaksin

Sy haritu msuk 14 weeks trus dose 1

3y ago

Skrg 26 week.. Dh lama hbis dose 2.. Skrg okay juga.. Baby normal Cuma kecil sbb 1st baby