Rasa bubble di perut

Hi moms🙋🏻‍♀️ sy sebelum cucuk depo dah bersama suami, lepas selang 1minggu tu baru cucuk depo. skrg ni sy tgh period tapi sikit sangat dalam masa yg sama juga takut tu bukan darah period, dan ada rasa bubble2 macam rasa masa mngandung dulu. Sy takut lah kalau2 sy mengandung lagi. Beberapa harini tak senang dduk sy fikir hal ni 🥲 ada sesiapa blh tolong jawab tak?

1 Balas

Tak tau nak jawab, cuma cadangkan buat UPT untuk hilangkanlah tak senang duduk fikir hal tu.