darah apa ye ? period atau apa ye

hi ibu ii sy nk tnya .. sy bersalin pada bulan 1 , bulan 3 sy cucuk depo .. tapi hujung bulan 4 sy disahkan keguguran .. then bulan 6 sepatut tarikh cucuk depo semula tapi sy tk cucuk pun .. ni start dari 14/7/23 keluar darah mcm ni je tk byk lepas sy tolak almari bilik .. period atau apa ye ? risau pulk .. bukan mengandung kan , sbb sy bersama suami pakai kondom n kadang lepas luar je .. tolong ye yg berpengalaman 😞 atau lepas stop depo mmg darah mcm ni je ? minta penjelasan ye😭 takut pulak

darah apa ye ? period atau apa ye
1 Balas

jika risau dan puan mmpu tuk g klnik swasta pakar sakit puan..better puan g chck jika ada apa2 yg abnormal berlaku .nnti doc akn check buat ultrasound..mg dpmudahkan segalanya amiin

9mo ago

maaf puan sy bukan doktor..sy pun xblh nk bgtw apa punca dan sbb puan alami ni...puan dh chck upt?? jika chck negetive tp msih bleeding..apa sy blh suggestkn better g chck jumpa doc .tu sebaiknya...supaya tiada apa2 perkara memudaratkan brlaku .baik tw dr awal jd puan xde tertanya tanya dan risau serta stress..