Berhenti cucuk depo

Hai mommies. Kalau nak berhenti cucuk depo kena bagitau nurse ke? Sy dah tak tahan period sebulan 2kali kadang2 sampai 2minggu haid lepas tu cuti 4-6 hari period lagi. Harini sy ade appt cucuk depo tapi mcm taknak datang jer huhu

2 Balas

kena bagitahu nurse, saya pun nak berhenti haritu, pastu tanya nurse dia tak bagi sebab baru amik sekali cucuk, so hormon belum stabil, tapi saya punya reason saya sbb period tak dtg langsung.. so dia mmg suruh saya teruskan sbb xde side effect teruk.mby sis boleh bagitahu yg sis banyak kali period, then mesti dia bagi tukar metod lain..sbb kes kite x sme

bagitahu sng sbb dia boleh advice kita