GOSOK GIGI

Hi moms. Siapa kat sini tak boleh nak berus gigi lama2? Nak muntah je lagi2 bila sampai part berus lidah. Ke depends dengan ubat gigi kita? Any suggestion? Kalau pagi2 tu lagi, baru gosok dlm sikit dah mual

4 Balas

Sm dgn sy jg sis... Kalo part nak berus gg bhgian blkg2 tu mula la rasa nak muntah tu..kalau sy nak elakkan termuntah masa nak mberus gg tu sa just gosok pelan2..kalo ada rasa nak muntah sy akan bhenti kejap..pastu smbung lg...nak berus gg aja pun sy rasa ambil masa sejak2 pregnant ni😂 kalo gosok laju sgt mmg akan muntah..huhuhu

5y ago

Tulaa sis..sabar ajalah sis . Bkn apa..kalo time mberus gg dah tmuntah mmg akan kluar abis apa yg ada dperut..kalo xda sisa mknan air2 pun akan kluar pastu mula la xsdp rasa huhuhu😭