klinik swasta

Moms mahal x nak cek rawatan keputihan kat kk swasta..suami pun dh risau sy lagi risau sbb kat faraj tu mcm ade keputihan melekat biji2 dh sy pregnant lgi.. Lmbt lagi appoiment kat kk kerajaan tu next week.. Tpi gatal2 ni dtg sejak sy makan ubat folic acid dgn vit c komplex nurse bagi.. 3 hari mnum ubat tu 3 hari jgklah dia dtg mai gatal kat faraj tu.. Tolong2 dlu info ??

8 Balas

Saya aritu ada masalah keputihan .. jumpa doktor 17hb3 ni ,tp Saya pegi awal dorg terima jg .. Saya bgtau nk jumpa doktor sbb Saya Ada masalah keputihan

4y ago

Klinik kt kesihatan tmpt cek kandungan je sis .. kt tmpt Saya Ada doktor .. dia bg ubt yg masuk dlm tu ..

Better sis ke klinik cepat. Kalau gatal2 tu, keputihan yg tak normal. Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Aamiin 🤲🏻💕

4y ago

Klinik swasta ke atau hospital gov sis nak cek..

Just go to clinic... better spend the money than worry.

g hospital sis.. tkt ade jangkitan fungal..

Bwh 50 termasuk ubat kalau x skali scan..

4y ago

Bila bersama dgn suami ,jgn buang sperm kt dlm dlu sis .. lps tu sis kaji makanan/minuman apa yg blh buatkan sis keputihan .. klo Saya plk nescafe mmg tk blh minum ,klo minum mulalah keputihan Saya kluar byk Dan gatal

gi hospital je lh terus sis..

baik cek cpattt sis

Tkot ade jangkitan