Vitamin c dan yang laen2..

Salam mommy.. Just nak tnya.. ade kk bagi vit c + iron tablet + folic acid + vit b.. this one bila sy tumpang cek kt klinik kt kg.. tpi bila dtg kt klinik tmpat (suami) , kk xbgi ubat vit c.. xpe ke just makan iron tablet + folic acid + vit b sahaja.?. #ingintahu

1 Balas

Normal je. Vit c tu just utk penyerapan ubat2 yg lain. Kalau takde, awk just makan ubat dgn air masam2 mcm air limau/sunquick tanpa gula 😁

2y ago

🥰🥰