Tips untuk cegah dari sangkut GDM

Hi moms! Hari ni saya check up, berat naik mendadak. Minggu depan kena minum air gula. Risau saya kalau tiba2 sangkut GDM. Ada any tips tak untuk saya amalkan seminggu ni? Thank you moms for your help. Saya hargai sangat!

1 Balas

Suku suku separuh. Air manis stop dlu, bykkn air kosong / lemon suam

2y ago

Terima kasih. InshaAllah saya amalkan ☺️ saya memang jenis tak banyak makan, cuma rasanya mungkin terlebih makan buah yang manis manis. Lepas ni tukar makan sayur la pulak.