berat naik mendadak sewaktu pregnant

hi mommies, nak tanya ada tak sesapa yg penah pregnant & berat naik mendadak tapi tak penah sangkut gdm pun. mustahil ke ek? 😅 risau la sangkut gdm ni sbb berat sy naik mendadak sejak pregnant. esok kena minum air gula 🥲

2 Balas

Kita sama la sis.. Di sbb kn berat naik byk so doktor sruh repeat minum air gula kali ke 2 ari rabu nnt. Sama2 la kita berdoa agar result ok kn. 👍🏻

1y ago

Sama2 kita doa agar kk X call. Doakan sy pulak minum air gula.

Baru2 ni ada other mommy share, berat dia naik mndadak. Tapi tak sangkut pn gdm.

1y ago

In sha Allah. Doa banyak2☺️