36 week

Hi moms, hari ni dah msuk 36week dah saya. Beberapa arini saya rasa mcm bawah abdomen saya berat smcm. Rasa nak berak pon ada tapi bila ke toilet xda pula nak berak. Asal angkat jer berat perut tu mcm nak jatuh ke bawah. Malam2 selalu sakit mencucuk2 dan baby mengeras. Tanda nak beranak ke tu? Ini pengalaman pertama mengandung. Kwn2 kata tunggu ari jer lagi ni tapi kan 36 week tu belum cukup bulan lagi

2 Balas

Bila da 36mgu mmg akan rse camtu.sbb bby da makin membesar.tido pun da xselesa kan..sabar yea dik..bby awk da xlma nk jumpa awak tu

Sama mcm isteri saya.. Normal tu